Wonen aan de Frankrijklei

Beaujean Residence

De Frankrijklei in Antwerpen is een prestigieus woonproject rijker: Beaujean Residence met 7 luxeappartementen en een exclusief penthouse.

Te koop luxueuze appartementen

Historische grandeur & luxe

Wilt u een appartement kopen in hartje Antwerpen en zoekt u een woonproject met uitstraling? Beaujean Residence heeft het allemaal. Dit neoclassicistisch herenhuis uit ca. 1872 werd begin 20ste eeuw door de zussen Beaujean omgedoopt tot een pension, waarna het ook dienst deed als hotel en bank. Vandaag vindt u hier aan de Frankrijklei 7 luxeappartementen en 1 penthouse, volledig afgewerkt met oog voor detail en respect voor de grandeur van weleer.

Beaujean residence buitenkant woonproject

Respectvolle renovatie

Het ontwerp van M2 architecten geeft het historische gebouw een hedendaags en stijlvol karakter. Diverse authentieke elementen bleven behouden. Dat wordt meteen duidelijk in de inkomhal met zijn mouluren en marmeren vloeren. Sierlijke Franse balkons, plafonds tot 5 meter hoog, parket in elke ruimte geven het pand nog meer een exclusief karakter. Zelfs de originele bankkluizen in de kelder werden behouden.

Ongekende uitstraling en klasse

dit is Beaujean Residence

Beaujean Residence typeert zich door haar kleinschalig karakter met 7 luxeappartementen en een exclusief penthouse. Alle 8 appartementen zijn doorzonappartementen en volledig alsook hoogwaardig afgewerkt met oog voor detail en respect voor het verleden. De leefruimtes liggen aan de kant van de Frankrijklei en bieden zicht op het Blauwtorenplein. Het merendeel van slaapkamers liggen aan de rustige achterzijde en hebben allen een eigen terras.

Prijzen vanaf € 490.000 excl. btw en kosten

Luxeappartementen

  • Bel-etage: 1 zeer ruim appartement met private inkomlobby
  • 2 tot 3 slaapkamers en terrassen
  • Grote ramen en hoge plafonds

Penthouse

  • 1 luxueuze penthouse (190 m2)
  • Ruime privéterrassen
  • Panoramisch zicht over Antwerpen

Buitengewoon gebouw

  • Majestueuze inkomhal
  • Veel lichtinval dankzij hoge glaspartijen
  • Beveiligde toegangscontrole

Wonen aan de Frankrijklei

Beaujean Residence ligt tussen de Leien en de Schelde, in de historische kern van Antwerpen. De riante leefruimtes kijken aan de voorzijde uit over het Blauwtorenplein en het Theaterplein waar elke zondag de gezellige Vogeltjesmarkt plaatsvindt. Aan de achterzijde verrijzen in de verte de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en de Boerentoren. Het Stadspark, de groene long van ’t Stad, ligt vlakbij en ook de Stadsschouwburg, de Bourla Schouwburg, de Schuttershofstraat en het Centraal Station bevinden zich op wandelafstand.

Beaujean Residence ligt op een steenworp van de belangrijkste invalswegen. Dankzij de centrale ligging van Antwerpen staat u op 50 minuten in Knokke, op 2 uur in Amsterdam en op 3,5 uur in Parijs.

Geniet van een
persoonlijke begeleiding

Een luxeappartement kopen? Bij de aankoop van een nieuwe woning wilt u er zeker van zijn dat u alle informatie hebt én dat uw keuze perfect overeenkomt met uw wensen. Onze interieurarchitecten ondersteunen u daarom bij élke stap met raad en daad gedurende het hele bouwproces. We gidsen u doorheen de ruwbouwfase, nodigen u uit op de werf en helpen u met het kiezen van de juiste afwerking én inrichting van uw woning. Kortom, wij staan altijd tot uw dienst!

Contact

Geïnteresseerd in een luxeappartement in Antwerpen?
Contacteer ons vrijblijvend op het telefoonnummer +32 (0) 3 290 90 00 voor meer informatie over Beaujean Residence of vul onderstaand formulier in.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van dit project en andere projecten?

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en verwerkt volgens de privacy policy.
* Dit is een verplicht veld